Vilkår

Selskapsinformasjon:

Evenmore AS

Møllergata 4b, 3050 Mjøndalen

Norway

Bestilling:

Ved bestilling mottar du automatisk en ordrebekreftelse. Sjekk også din e-posts spamfilter dersom du mangler mail fra oss. Kjøpet er bindende når ordren er lagt ved aksept av kjøpsbetingelsene og aksept av valgt betalingsløsning. Se forøvrig https://www.forbrukertilsynet.no/lov-og-rett/veiledninger-og-retningslinjer/standard-salgsbetingelser-for-forbrukerkjop-av-varer-over-internett. Ved bestilling reserveres produkt og beløp, og du belastes ved effektuering av ordren på vårt lager. Når ordren er lagt, kan den dessverre ikke endres i etterkant, da er kjøpet gjennomført. Det er heller dessverre ikke mulig å bytte produkter i en allerede lagt ordre. Vi beklager, men dette er fordi ordren da alt er inne i systemet og forhåpentligvis allerede på vei til deg. For å gjennomføre et kjøp på evenmore.no kreves det at du er over 18 år. Er du under 18 år, kreves samtykke fra foreldre eller foresatte. Ved å bestille på evenmore.no godtar du vilkårene, og bekrefter at de opplysningene du gir om deg selv, er korrekte.

Angrerett:

Det er naturligvis alltid mulig å sende inn for å bytte/returnere/angre kjøpet etter gjeldende norske lover, og for tiden har du 14 dagers angrerett. Samtlige priser inkluderer på salgstidspunktet merverdiavgift, for tiden 25 %. Frakt kommer i tillegg på alle priser hvis ikke annet er oppgitt. Ved kjøp av produkter på evenmore.no har du som kunde 30 dagers angrerett som gjelder fra det tidspunktet du mottok en vare som du har bestilt. Du er ansvarlig for å kontrollere at leveransen og produktene er uskadde idet du mottar pakken. Vi følger Konsumentverkets anbefalinger for e-handel. Kundeservice må alltid kontaktes via vårt kontaktskjema, e-post (post@evenmore.no) innen rimelig tid. Produktet må være ubrutt og ubrukt. Når du benytter deg av angreretten, har vi rett til å trekke fra verdireduksjonen i de tilfellene der varen er blitt håndtert i større grad enn nødvendig. Verdireduksjon vurderes fra tilfelle til tilfelle. Åpnede og/eller brukte sminkeprodukter tas ikke imot, av hygieniske og helsemessige årsaker. Ved godkjent heving av kjøp, refunderer vi summen for bestillingen innen 21 dager. Reklamasjon må gjøres via post@evenmore.no. Reklamasjon på defekt produkt må skje innen rimelig tid. Vær oppmerksom på at det defekte produktet og emballasjen må beholdes til saken er løst. Hvis varen ikke finnes på lager eller har utgått, kontakter vi deg før saken blir behandlet videre. Vi behandler normalt reklamasjonssaker i løpet av 3–14 arbeidsdager.

Betaling:

Vi tilbyr Klarna faktura i samarbeid med Klarna. Betalingsfristen hos Klarna er 14 dager. Hvis du velger å betale med faktura påløper det ingen ekstra kostander om du ikke ønsker å forlenge betalingsfristen ut over 14 dager. For å betale med faktura må du ha fylt 18 år, være folkeregistrert i Norge samt bli godkjent i kredittvurderingen som gjennomføres ved kjøpet.

Når du velger å betale med Klarna faktura må du oppgi ditt personnummer. Det blir brukt for å hente din folkeregistrerte adresse. Varene kan ikke sendes til en annen adresse. Dette er for å forhindre svindel. Hvis du ikke aksepterer adressen som hentes opp må du betale med kort. Vi lagrer ikke personnummeret i våre systemer.

Faktura sendes deg på e-post når vi sender ut varene. Ved forsinket betaling vil det bli sendt betalingspåminnelse og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer kan påløpe. Dersom betaling fortsatt uteblir, vil fakturaen bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe. Ved forsinket betaling beregnes lovbestemt forsinkelsesrente.

Ved å velge Klarna faktura får du:

  • Trygghet til å handle uten å oppgi din kredittkortinformasjon
  • Mulighet til å handle gjennom å bare oppgi ditt personnummer
  • Mulighet til å se varen før du betaler
  • Handle enkelt, trygt og raskt på nettet

Delbetaling med Klarna faktura

Vi tilbyr Klarna Konto i samarbeid med Klarna som gir deg mulighet til å dele opp betalingen. Er det første gang du gjør et kjøp med Klarna Konto vil du få tilsendt en kontoavtale som du fyller ut og sender tilbake til Klarna for å godkjenne vilkårene for delbetaling. Se Klarna.no for betingelser.